vineri, 24 iunie 2011

Extraordinar! A fost insultat Regele!

Pe cuvânt dacă mai înteleg de ce jurnaliştii "stau" pe un subiect zile în şir! S-a dus preşedintele la un post de televiziune micuţ, cu telespectatori cât într-o sală de teatru şi, gata!, au luat foc. "A zis preşedintele că Regele a fost trădător de ţară! Cum este posibil o aşa insultă?" şi bla, bla, bla, bla până azi, dacă nu cumva şi tot weekend-ul.

A zis preşedintele şi ce e cu asta? Cine mai ascultă ce spune Traian Băsescu? Eu de vreo doi nu mai pot nici să îi aud vocea, dar să mai ascult ce spune. "A fost insultat Regele!" Aşa o fi, dar cred că Regelul nici nu-i pasă de asta pentru că el ştie că sunt bazaconii spuse de un oarecare pe care Istoria nici nu îl va ţine minte. Regele este de mult timp în cartea de Istorie, într-o postură mai mult decât onorabilă şi nu are nevoie de permisiunea nimănui să rămână acolo, spre cinstea neamului românesc.

Păi, da, să vină Regele, să plece Băsescu, am auzit azi pe la televizoare. Doamne, ce neghiobie! Cum să vină? Locul Său este, cum am spus, în cartea de Istorie. Majestatea Sa este un om în vârstă, merită puţină odihnă după câte a făcut în această viaţă. Poate cineva o doreşte pe fiica Regelui să meargă la Cotroceni sau pe unui dintre Principi. Măi, oameni buni, vă sunt frigiderele goale şi mergeţi în concediu în piaţă, ca aveţi bani doar de un kil de cartofi, şi vă ţineţi de răsturnarea preşedintelui?

Niciun comentariu: